сряда, 25 януари 2012 г.

Свински котлети с горчица

 
Posted by Picasa

Продукти:

свински котлети с кост
сол
черен пипер
горчица

1. Леко начукайте котлетите за да станат с дебелина от сантиметър-сантиметър и половина. Посолете ги със сол и черен пипер от двете страни.

 
Posted by Picasa

2. Сложете от едната страна на всеки котлет по 1 ч.л. горчица. Размажете я.

 
Posted by Picasa

3. Печете котлетите в нагорещен тефлонов тиган.

 
Posted by Picasa

3 коментара:

  1. Здрасти,Еми!
    Много са ти вкусни пържолките,харесвам с горчица,става чудесно!

    Наградите можеш да ги оповестиш в отделна публикация или например в края на някоя от рецептите да пишеш за тях,като сложиш линкове към източниците,т.е. блогърите,които са те наградили.
    Картинката на самия блог си я качваш или като първо я запишеш на твоя компютър ,или направо копираш адреса на изображението от блога на този,който те е наградил,и от иконката в твоя блог,откъдето си качваш и другите снимки избираш чрез URL адрес и в полето пействаш копирания линк на изображението.
    Ако питаш как да си подредиш наградите в страничния колонтитул на блога,както са моите една под друга,става чрез притурките,избира се "Картина".Но ще ти пиша повече за това,ако това си имала предвид.
    Хубаво е в профила да сложиш линк към твой и-мейл,на който могат евентуално да ти пишат,ако имат въпроси към теб.

    Хубава вечер,и ако имаш още нужда от помощ не се колебай,насреща съм :)!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Точно това ме интересуваше Благодаря ти! Ще пробвам и ще видим как ще се справя. Хубава вечер ти желая и още веднъж благодаря!

      Изтриване
  2. Чудесна е рецептата! И аз много харесвам месото с горчица, става много вкусно! А гледам и гарнитурка си имат, много апетитно си ги поднесла! Хубав четвъртък от мен!

    ОтговорИзтриване