четвъртък, 25 октомври 2012 г.

Прясна паста със сьомга, крема сирене и пресни тиквички




Продукти:

300 г прясна паста
100 г крема сирене
100 г пушена сьомга
2-3 малки тиквички
1 с.л. краве масло
сол
черен пипер
няколко стръка див лук

1. Нарежете тиквичките на тънки резенчета, а дивия лук на ситно. Накъсайте сьомгата на парченца.


2. Сварете пастата за 2-3 минути в подсолена вода. Може да ползвате готова паста или да си я приготвите сами (виж Как се прави тесто за паста).


3. Излейте водата, като запазите 1 черпак от нея в тенджерата при пастата. Добавете маслото, крема сиренето, дивия лук и тиквичките. Разбъркайте всичко, подправете с черен пипер и сервирайте.









Няма коментари:

Публикуване на коментар